Voedselbank Delft

Voedselbank Delft bestaat uit een groep toegewijde vrijwilligers die zich wekelijks (of soms zelfs dagelijks) inzet voor de minderbedeelden in onze samenleving. Onze vrijwilligersorganisatie wil een bijdrage leveren aan enerzijds het bestrijden van armoede en anderzijds het tegengaan van voedselverspilling in. We doen dit door kwalitatief hoogwaardige voedselpakketten uit te delen aan mensen die dit (tijdelijk) nodig hebben in Delft en omgeving. Zo helpt Voedselbank Delft gemiddeld 400 gezinnen per week.

De vrijwilligers van Voedselbank Delft hebben diverse achtergronden variërend van ict, onderwijs, verpleging, retail en zelfstandig ondernemers. Er zijn op dit moment 48 vrouwen en 42 mannen actief.

Voedselbank Delft zoekt vrijwilligers die aan de slag willen met onze cliënten rondom diverse uiteenlopende thema’s zoals ‘intake gesprekken houden’, assistentie bij het uitdelen van voedselpakketten, coördinatie van inzameling, en veel meer. Kijk voor actuele vacatures op onze website. Staat er niet iets bij wat je aanspreekt, maar wil je toch een steentje bijdragen? Neem dan contact op met Aad van den Harg via vrijwilligers@voedselbankdelft.nl.