Stichting Stunt

Stichting Stunt wil betekenisvol zijn in en om de stad Delft. Binnen deze innovatieve activerings- en re-integratie organisatie zetten we kleinschalige, slagvaardige, ‘anders dan andere’ leerwerkbedrijven op om mensen die door allerlei situaties moeilijk aan het werk komen weer op de rails te krijgen. Meestal kleine bedrijfjes die tot stand komen door goed te kijken naar mogelijkheden in de markt en samenwerking te zoeken met zo veel mogelijk sociale partners en marktpartijen. Social return, duurzaamheid en co-creatie zijn hierbij de toverwoorden. Het mes snijdt aan veel kanten. Bedreigde voorzieningen blijven in stand of kunnen soms zelfs worden uitgebreid. Mensen krijgen de zorg die ze nodig hebben en zij die een duwtje nodig hebben om weer volledig te kunnen functioneren worden geholpen. Ze voeren laagdrempelige werkzaamheden uit, ondersteund door professionals. Voor alle actuele ontwikkelingen; volg ons op www.facebook.com/stuntdelft

 

Vrijwilliger worden?

Een leuke vrijwilligersplek vinden bij Stunt zal niet moeilijk zijn. We hebben acht leerwerkbedrijven waar van alles gebeurd en waar ruimte is voor nieuwe inbreng. Bijvoorbeeld:

– nieuwe producten bedenken van gerecyclede kunststof in onze Upcycle-werkplaats

– galeriedienst in de expositieruimte van Kadmium in het Prinsenkwartier

– houtbewerking in onze houtwerkplaats

– restmateriaal verwerken tot tassen in ons naai-atelier

– taalles geven aan nieuwkomers

Werken bij Stunt betekent ook samenwerken met Delftenaren waar je normaal gesproken als student misschien niet snel mee in contact komt. We doen in ieder geval ons best om het werk bij Stunt een onvergetelijke ervaring te laten zijn.

Contact

http://www.stichtingstunt.nl

Stichting Stunt

015 214 17 99

stichtingstunt

Rotterdamseweg 404
2629 HH Delft