Delft Voor Elkaar

Delft voor Elkaar is een krachtig samenwerkingsverband van zorg-, sport- en welzijnspartijen in de gemeente Delft. Wij hebben onze roots in de gemeenschap, staan in direct contact met alle bewoners en kennen alle ins en outs van de stad.

Waarom Delft voor Elkaar? Vanaf vorig jaar organiseren wij de welzijnsvoorzieningen in Delft. Hieronder valt onder meer coaching, advies en ondersteuning bij wijkinitiatieven. Wij ondersteunen mantelzorgers, vrijwilligers, mensen met een beperking, mensen met een chronische ziekte of een psychische aandoening en mensen die in een sociaal isolement leven. Ook helpen wij bij het organiseren van sportactiviteiten voor alle leeftijden.

Ook je steentje bijdragen in Delft? Wij zijn een netwerkorganisatie waarin betrokken beroepskrachten en vrijwilligers samenwerken. En wij zijn altijd op zoek naar nieuwe vrijwilligers die graag helpen Delft zo leuk en actief mogelijk te maken! Als student sta je natuurlijk midden in de samenleving. En wat is leuker dan jouw blik op de wereld delen met iemand die wat ouder is? Buddy worden of je handen uit de mouwen steken bij vluchtelingenwerk? Neem snel en kijkje op onze vacaturebank op of bel ons op. Tot binnenkort!

Contact

www.delftvoorelkaar.nl

Delft Voor Elkaar

015-7600200

info@delftvoorelkaar.nl

Van Bleyswijckstraat 91
2613 RR Delft