Delft Fringe Festival

Het Delft Fringe Festival is één van de grootste en belangrijkste theaterfestivals voor jonge makers in Nederland. Van 31 mei tot en met 10 juni presenteert het Delft Fringe Festival ruim 400 voorstellingen van 50 opkomende makers op 23 verrassende locaties in de binnenstad van Delft. De spannende combinatie van onverwachte locaties en ambitieus talent maakt het festival een jaarlijkse must-see tijdens de zomer.
Het Delft Fringe Festival biedt jonge makers de mogelijkheid hun talenten uit te proberen op publiek en daarvan te leren. De bezoekers kunnen optredens en voorstellingen op onverwachte en bijzondere plekken zien. Voorstellingen vinden plaats in woonkamers, woonboten, kerken, een molen en een stadsboerderij in Delft. Tijdens het Delft Fringe Festival maak je gedurende 11 dagen op een bijzondere manier kennis met prikkelende kunst van talentvolle artiesten met lef. Eigenheid, zeggingskracht en prikkelende concepten vormen de drijfveer voor de totstandkomen van de programmering.

Het Delft Fringe Festival kan niet zonder de hulp van festivalmedewerkers. De afgelopen jaren heeft het festival een enthousiaste groep van bijna 100 vrijwilligers opgebouwd.
Voor de komende editie zoeken wij daarbij nog versterking van het team. Maak het festival mee als publieksmedewerker, kassamedewerker, promotiemedewerker of productiemedewerker.

Wat krijg jij er voor terug?
Festivalmedewerkers die drie of meer diensten draaien tijdens het festival ontvangen een passe-partout waarmee zij alle voorstellingen gedurende het elfdaagse festival gratis kunnen bezoeken.

Interesse? Je kunt je aanmelden via: http://bit.ly/2p3ua8O.
Neem voor vragen of meer informatie contact op met Mara Liza de Bakker via maraliza@delftfringefestival.nl.