Anderwijs

Wie zijn wij?
Wij zijn Anderwijs, een organisatie die zich richt op het kritisch beschouwen van het onderwijs. Anderwijs wordt volledig gerunt door vrijwilligers en bestaat voornamelijk uit studenten en net-afgestudeerden.

Wat doen wij?
Door het jaar heen organiseren wij bijleskampen waarbij leerlingen van alle niveau’s op het middelbaar onderwijs bij ons terecht kunnen om bijgespijkerd te worden. Kampen bij Anderwijs richten zich niet alleen op de stof voor de toets; ook letten we op werkhouding, motivatie, manier van leren en het plannen. De kampen onderscheiden zich van andere bijleskampen door ook veel aandacht te besteden aan het hebben van lol. Zo kan je onze kampen zien als een combinatie van leren en vakantie.

Vrijwilliger bij Anderwijs
Als vrijwilliger bij Anderwijs ga je mee op kamp als leiding. Je versiert het kamphuis, bedenkt leuke avondspellen en helpt de deelnemers een leuke en leerzame week te beleven. Zo’n kamp geeft je energie een enorme boost. Naast organisatorische taken geef je natuurlijk ook bijles. Je kan zelf aangeven in welke vakken en op welke niveaus je bijles wilt geven.

Geïnteresseerd?
Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Elk jaar hebben we een introactiviteit waar je vrijblijvend kennis kan maken met Anderwijs. Daarnaast komt het ook veel voor dat nieuwe vrijwilligers direct een kamp mee pakken en zo aan den lijve ondervinden of dit iets voor hen is.​​​​​​​​​​ Tot Anderwijs!